Promovare Google

Obține mai mulți clienți cu promovare pe Google cu ajutorul Google Ads!

promovare google reclama google

promovare google reclama google promovare google ads

De ce să te promovezi pe Google?

Google este unul dintre cele mai comune, eficiente și des folosite canale de promovare online a afacerilor pe internet.

promovare google ads

Ce înseamnă promovarea pe Google?

Când cineva caută serviciul sau produsele tale pe Google, acesta oferă rezultate bazate pe relevanță, calitatea site-ului și SEO, însă primele afisări sunt ocupate de site-urile care sunt promovare cu ajutorul reclamelor plătite  Google Ads.

Promovarea pe Google prin Google Ads este una din cele mai eficiente modalități de a ajunge la clienți noi și de a-ți dezvolta afacerea în online deoarce majoritatea lumii are tendința să acceseze primele 3 – 4 site-uri afișate în căutări, iar pentru o investiție de doar câtve sute de lei și site-ul tău poate apărea în top pe Google.

În același timp este și unul din cele mai populare și accesibile servicii de marketing online prin care ai posibilitatea de a apărea în top #3 afișări Google în momentul în care clienții tăi caută produsele sau serviciile pe care le oferi.

Google Ads este o publicitate de tip PPC (pay per click) prin care bugetul tău de marketing se consumă doar în momentul în care clientul interesat face click pe anunțul tău!

Promovarea include configurarea, optimizarea și administrarea lunară a campaniilor Google. Pentru a avea cele mai bune rezultate cu reclamele algoritmul Google are nevoie de aprox. 2 luni pentru a se optimiza.

Pentru alte detalii puteti sa ne lasati un mesaj pe Whatsapp.

COMPLETAȚI FORMULARUL DE MAI JOS PENTRU OFERTA DE PREȚ PROMOVARE SITE SAU MAGAZIN ONLINE PE GOOGLE!

Consimțământ date personale

10 + 11 =

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să accesați Protecția datelor cu caracter personal.